Onze nieuwe website staat live!

Gepubliceerd op: 11 januari 2024

Gepubliceerd door: Zakaria Hadri

Mock up homepagina Leef en leer 1280 x 420 px 700 x 400 px

Na maanden van hard werken en inspanningen zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe website officieel live is! Dit is een mijlpaal waar we lang op hebben gewacht.

Een nieuwe uitstraling 

De vernieuwde website heeft een frisse, moderne uitstraling. We hebben gekozen voor een helder design dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook de gebruikerservaring verbetert. Onze focus lag op het creëren van een toegankelijke omgeving waarin bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Gebruiksvriendelijkheid

Eén van de grootste verbeteringen is de gebruiksvriendelijkheid. We hebben de structuur van onze website geoptimaliseerd, zodat je met minder klikken toegang hebt tot de informatie die je nodig heeft.

Oproep aan de organisaties

We werken hard om ervoor te zorgen dat alle informatie op onze nieuwe website klopt. Maar soms kan er oude informatie achterblijven. Daarom vragen we alle organisaties om hun gegevens, zoals de activiteiten op onze website te checken. Als jullie iets zien dat niet klopt, laat het ons dan weten. Met jullie hulp kunnen we ervoor zorgen dat onze website altijd de juiste en nieuwste informatie heeft.

Jouw mening telt 

We nodigen jou uit om onze nieuwe website te proberen. Jouw feedback is belangrijk voor ons. Wij zijn niet alleen benieuwd naar de eerste indrukken, maar ook naar eventuele vragen en/of opmerkingen. 

Deel via: