Ontdek de expositie 'Subjectieve Atlas of Amsterdam'

Gepubliceerd op: 29 maart 2024

Mapping Zuidoost

De expositie 'Subjectieve Atlas of Amsterdam' komt naar OBA Bijlmerplein! Deze tentoonstelling belicht de persoonlijke beleving van Amsterdammers in Zuidoost. We gebruiken een bijzondere manier van kaartbrengen waarbij bewoners hun belangrijkste plekken en ervaringen delen. Denk aan favoriete locaties of veelgebruikte routes. Deze methode nodigt ons uit om eigen verhalen te delen, de Nederlandse taal te verbeteren en te verbinden met onze buurt en elkaar.

Wat staat je te wachten?

Tijdens deze expositie kun je een aantal inspirerende activiteiten verwachten:

  • Samen ontdekken: We beginnen met een gezamenlijke verkenning van de "Subjectieve Atlas van Amsterdam". Dit is een kans om de stad door de ogen van haar inwoners te zien.
  • Verhalen delen: Een uitnodiging om jouw eigen ervaringen en verhalen over leven in Zuidoost te delen. Elk verhaal draagt bij aan het grotere verhaal van onze gemeenschap.
  • Storytelling onder leiding van Arjen Barel: Maak kennis met Arjen Barel, een expert op het gebied van storytelling. Met zijn uitgebreide ervaring in het vertellen van verhalen en het leiden van workshops, zal Arjen ons begeleiden in het effectief en creatief delen van onze eigen verhalen.
  • Creatief Zuidoost: Een interactieve sessie waar we samen Zuidoost op een creatieve manier in kaart brengen. Dit is jouw kans om de unieke aspecten van onze wijk te benadrukken.

Deze expositie is meer dan een tentoonstelling; het is een gemeenschapservaring die de diversiteit en rijkdom van Zuidoost viert. Wij nodigen je uit om deel te nemen, je verhaal te delen en samen onze buurt opnieuw te ontdekken en te waarderen. We kijken uit naar je deelname en de verhalen die je met ons wilt delen!

Dus: wil jij je verhaal delen over Zuidoost, oefenen met de taal of verbinden met buurtgenoten? Schrijf je dan snel in. 

Klik hier om je aan te melden

Deel via: